Contact

Nieuws 2015

Lees hier ons meest actuele nieuws van het jaar. Oudere nieuwsberichten kunt u vinden via het archief. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Synvital op Tuinbouw Relatiedagen

  • Synvital op Tuinbouw Relatiedagen

Synvital is dit jaar aanwezig op de vakbeurs Tuinbouw Relatiedagen, die op 24, 25 en 26 november 2015 gehouden wordt in Evenementenhal Venray.

Lees verder

‘Het nieuwe doen’ in gewasbescherming

Uit onderzoek van Wageningen-UR blijkt dat de combinatie van Synvital producten ProEarth en ProPlant een van de preventieve middelen is, die als beste werkt voor de beheersing van 'echte meeldauw'.

Belangstelling voor weerbare plantsystemen neemt toe

In de tuinbouw kan de schimmel ‘echte meeldauw’ op planten tot behoorlijke kosten leiden. De zoektocht naar milieuvriendelijke beheersmaatregelen is gestart.

Rapport over gebruik antibiotica bij landbouwhuisdieren

Volgens het rapport van de SDa (Autoriteit Diergeneesmiddelen), is de afname in het antibioticagebruik geleidelijk tot stilstand gekomen.

ProClaw Clean; verbetert gebruiksgemak door blauwe kleurstof

ProClaw Clean is vernieuwd door de toevoeging van de kleurstof 'key acid blue'. Deze blauwe kleurstof zorgt ervoor dat de veehouder precies ziet waar het product op de klauw wordt aangebracht. ProClaw Clean blijft gemiddeld 24 uur op de klauw zichtbaar en effectief.

Van kalf naar duurzame koe

Een duurzame koe met een hoge levensproductie: welke boer wil dat nou niet? Met een goed management van de jongveeopfok zijn veel (gezondheids)problemen te voorkomen.

Wens tot verbetering uiergezondheid blijft

Synvital heeft in 2014 een enquête uitgevoerd onder melkveehouders om meer inzicht te krijgen in uiergezondheid en behandeling van uiergezondheidsproblemen. Achterliggende reden is dat antibioticareductie een speerpunt is in de melkveehouderijsector.


Zoekresultaten