Contact

Nieuws 2014

Lees hier ons meest actuele nieuws van het jaar. Oudere nieuwsberichten kunt u vinden via het archief. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Winnaars Synvital pakket

  • Winnaars Synvital pakket

Bezoekers van de Synvital stand tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen maakten kans op een Synvital pakket. De winnaars zijn bekend!

Lees verder

Nieuwe website Synvital online

Een website waarmee we u op de hoogte houden van het laatste nieuws, maar waar u ook eenvoudig informatie kunt vinden over de producten van Synvital.

Op weg naar een duurzame veehouderij

Onderzoek van het LEI toont aan dat de veehouders het verminderen van antibioticagebruik, het behouden van weidegang en het verlengen van de levensduur van koeien als belangrijkste doelen zien. Ook de overheid zet groot in op antibioticareductie.

Synvital op Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

In oktober en november neemt Synvital deel aan de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in de evenementenhal Hardenberg en Gorinchem.

Lely Consumables introduceert Synvital producten

Lely Consumables heeft een aantal producten van Synvital aan haar assortiment toegevoegd. Deze producten sluiten goed aan bij het bestaande assortiment en bieden melkveehouders een natuurlijke oplossing voor mestverbetering en bodemherstel (ProFerta), klauwverzorging (ProClaw Clean) en uiervitaliteit (ProUdder).


Zoekresultaten